KÖZLEMÉNY

2019.09.06. 13:25
KÖZLEMÉNY - 2019. szeptember 6. (péntek) 
 
 
 
 
"- Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs! - Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!" - így működik a HVG 2019-ben. 


A HVG cikket tervez közölni Székesfehérvárról, amelynek véleményezésre megküldött szövegében már előre benne van, hogy nem reagált arra a város polgármestere. Az újságíró ezzel saját magát buktatja le a cikkben, hogy politikai megrendelésre készült fake news ...
A valaha mértékadónak számító HVG tehát beszállt a kampányba, a legalapvetőbb újságírói etikai elveket sem betartva. Az önkormányzat eddig is folyamatosan tájékoztatta a fehérvári embereket a Modern Városok Program állásáról, és ezt megteszi a jövőben is.
A HVG mostani eljárását nem újságírói, hanem pártpropaganda-tevékenységnek tekinti a város, és ennek megfelelően áll hozzá.

Kapcsolódó anyagok a Galériában.
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.