Székesfehérvár app – elindult!

2020.03.19. 15:55
KÖZLEMÉNY - 2020. március 19. (csütörtök) 
Töltsék le és használják az új városinformációs alkalmazást.       
 
 
 
 
 
Különösen fontos ezekben a napokban és hetekben, hogy minél több felületen hiteles, pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fehérváriak. Éppen ezért fontos az a mobiltelefonos applikáció is, amely az Alba Innovár koordinálásával elkészült. A tájékoztatást segítő új platform hivatalos indulásáról – a járványidőszakra tekintettel – videóüzenetben ad hírt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Laufer Tamás központvezető. Az app letölthető Androidra és IOS-re is az alábbi linkre kattintva, de elsők között hozza az áruház, ha a keresőbe beírjuk, hogy Székesfehérvár.

Androidra és IOS-re is letölthető már Székesfehérvár mobil applikációja. A megyei jogú városok között elsőként indítanak ilyet, ami a jelenlegi koronavírus-járvány idején segítheti a gyors és hiteles tájékoztatást a közösség tagjainak.

A legfrissebb hírek és tájékoztatók mellett egy térképes hibabejelentő is a fehérváriak rendelkezésére áll az alkalmazásban. Itt egyszerűen, néhány kattintással elküldhetőek a városi szolgáltatásokkal, közterületekkel kapcsolatos jelzések és fényképek, melyek nagy segítséget jelentenek a városüzemeltetésben.

Az app letöltői értesítés formájában üzenetet is kaphatnak, ha váratlan esemény történik a városban, valamint a közlekedéssel kapcsolatos információkat is megjeleníti az alkalmazás. A fehérvári közszolgáltatók hirdetményeit pedig – lakcíme beállítása esetén – személyre szabottan is megkaphatja a felhasználó.

Egy városi kedvezménykártya menüpont is kapcsolódik majd a későbbiekben az alkalmazáshoz, amelynek elindítását most a jelenlegi rendkívüli körülmények nem teszik lehetővé. Addig is várjuk a visszajelzéseket, javaslatokat a felhasználóktól.

Az applikációt az alábbi linkekről lehet letölteni:

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arworks.onkormanyzatom.szekesfehervar

IOS:
https://apps.apple.com/hu/app/sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r/id1489711769?l=hu

A keresőbe beírva a Székesfehérvár szót, elsők között előhozza mindkét áruház az applikációt, letöltésre ajánlva.

A tájékoztatást segítő új platform hivatalos indulásáról – a járványidőszakra tekintettel – videóüzenetben ad hírt csütörtökön este dr. Cser-Palkovics András polgármester. A legfőbb funkciókat és a használatot pedig Laufer Tamás, az Alba Innovár Digitális Élményközpont vezetője mutatja be a videóban.


 

–    Vége


 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.