Legyél Te Fehérvár Hőse!

2020.10.09. 15:55
KÖZLEMÉNY - 2020. október 9. (péntek) 
 
 
 
 
 
Online játékra hívja a fehérváriakat egy új applikáció: a Fehérvár Hero lényege, hogy a csatlakozó játékosok naponta kapnak feladatokat, amelyeknek elvégzését egy-egy fotóval, bejegyzéssel igazolhatják. A többnyire Székesfehérvárhoz kapcsolódó kihívások mindenki számára könnyen teljesíthetők, pontok járnak értük, a ranglistát a résztvevők közössége figyelemmel követheti, a különböző szintek elérését ajándékokkal jutalmazzák a szervezők. A játék október 12-én kezdődik, az applikáció október 9-től tölthető le az Apple Store és a Google Play áruházból.
 
A Himaláját nem kell megmászni, de lehet, hogy olyan új dolgokat kell megismerni, amit eddig még nem próbáltunk – az új online játék, a Fehérvár Hero applikáció kortól és nemtől függetlenül kínál szórakozást a székesfehérváriaknak. A napi kihívásokat teljesítők nemcsak egy jókedvű közösség tagjai lehetnek, de a feladatok teljesítésével megtapasztalhatják az önkéntesség jó érzését, felfedezhetik Székesfehérvár számukra eddig ismeretlen helyszíneit és eljuthatnak olyan eseményekre, amelyeken élőben is találkozhatnak a játékban szerzett új ismerősökkel. A játék első része idén ősszel, a második 2021 tavaszán zajlik majd.
 
Az applikációt a telefonjukra letöltők minden nap kapnak feladatokat, amelyeket az adott napon kell teljesíteni. A napi „hőstettet” – a kihívástól függően – egy fotó, videó feltöltésével, vagy a megadott helyszínről való bejelentkezéssel kell igazolni, de lesznek olyan feladatokat is, amelyeknek teljesítését az applikációban megadott helyen egy gomb megnyomásával jelezhetik a résztvevők. A játékot a járványügyi előírásoknak megfelelően alakítják a szervezők, a feladatokat minden esetben az éppen érvényben lévő jogszabályokhoz igazítják.
 
Minden teljesítésért pontokat lehet szerezni, ezt a játékos saját profiljában láthatja majd, de figyelemmel kísérheti a többiek pontszámait is. A különböző szintek (Mujkó, Kati néni, Varkocs vezér, Szent László, István király) elérésekor az applikáció automatikus üzenetet küld arról, hogy hol és mikor lehet átvenni a teljesítésért járó jutalmat (Hero matrica, kitűző, pajzsos arcmaszk, póló vagy kulturális eseményre szóló belépő). Érdemes minden nap teljesíteni a kihívásokat, hiszen az első három legtöbb pontot gyűjtő „hős” a játék végén értékes jutalmakat vehet át (40, 50, illetve 70 ezer forint értékben), a díjátadón dr. Cser-Palkovics András polgármester is részt vesz.
 
A játék honlapja: https://hero.fehervar.hu
A játék október 12-én, hétfőn kezdődik, az applikáció október 9-től tölthető le az Apple Store és a Google Play áruházból.
 
 
 
 
 
További információ:
Sári Máté
Fehérvári Programszervező Kft.
Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. (Művészetek Háza)
Telefon: +3670/682-0232
E-mail: sari.mate@fehervariprogram.hu
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.