Alakformáló torna szerdán, jóga csütörtökön

2021.04.07. 11:57
KÖZLEMÉNY - 2021. április 7. (szerda)
Ingyenes mozgáslehetőségek az EFI szervezésében 
 
 
 
Csernus-Lukács Edina aerobic és fitness edző ma este, az egészség világnapján nyújtással kiegészített zsírégető-alakformáló tornát tart az EFI csatornáján. Holnap pedig Bódis Veronika várja jógára azokat, akik szívesen mozgatják át magukat ászanázással – az erős és rugalmas testért, a jó testtartásért és a stressz, a szorongás oldásáért. Az ingyenes mozgásprogramokat a TeamLinken tartják a szakemberek.A home office, az ülőmunka negatív hatásait ellensúlyozzák, és a személyes edzések hiányát is kompenzálják az Egészségfejlesztési Iroda ingyenes mozgásprogramjai, amikhez bárki csatlakozhat a TeamLinken keresztül. Az online órákat könnyen beilleszthetjük a napirendünkbe, hogy átmozgassuk a testünket, karban tartsuk az izmainkat, és nem utolsó sorban közösségi élményhez jussunk.

Csernus-Lukács Edina
 gyógytornász, aerobic és fitness edző szerdánként 18 és 19.30 óra között tart alakformáló-zsírégető tornát nyújtással. Az edzés első része egy minden izomcsoportot megmozgató óra a szebb és feszesebb alakért, a jó állóképességért. Majd a foglalkozást fél órás nyújtás-lazítás zárja, ami a teljes testre kiterjed: segít megőrizni a helyes testtartást, ellazít, regenerál, és segít megelőzni az időskori mozgásszervi problémák kialakulását.

Csütörtökönként 18 órától Bódis Veronika jógaoktató, gerinctréner jóga foglalkozásán vehetünk részt. A jóga javítja a mindennapos, irodai munka okozta fájdalmaktól kezdve a krónikus fájdalmakat is, csökkenti a feszültséget, segíti az aggódások elengedését, a pozitív gondolatokra való összpontosítást. A 90 perces jógázásnál a körülbelül 10 perc ráhangolódást 1 óra ászanázás követi – erősítés, nyújtás, az egész testátmozgatása, a gerincre fókuszálva –, majd az utolsó szakasz a relaxáció a test ellazításával, körülbelül 15 percben.

Az iroda ingyenes tanácsadást is biztosít, a gyógytorna és a dietetika területein kínálnak személyes konzultációt, amikre időpontot üzenetben lehet kérni az EFI közösségi oldalán.

 


Szöveg: Fraller Ildikó

 

 

 

  

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2021 Április
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.