Rádiós sorozat indul ma a szexualitás témájában

2021.06.09. 14:17
KÖZLEMÉNY - 2021. június 9. (szerda)
 
 
 
 
Az EFI rádiós műsort ajánl a figyelmünkbe: Tiszta szex címmel sorozat indul ma délután a Vörösmarty Rádióban. Séllei Györgyi szexológus tanácsadóval Galántai Zsuzsanna beszélget arról, hogy a szexualitás hogy hat ki az élet különböző területeire, és hogyan jelenik meg a hiánya vagy problémái. Az első műsor egy a befogadást segítő ’szótár’ bemutatásával indul.Az Egészségfejlesztési Iroda közösségi oldalán ajánlja a Vörösmarty Rádió szerdánként 17 órától hallgatható műsorát. A Tiszta szex adásaiban Galántai Zsuzsanna szerkesztő-műsorvezető Séllei Györgyi szexológus tanácsadóval beszélget a szexualitás különböző szegmenseiről, problémáiról, megfogható és megjelenő hiányairól.

„Azért is lett a műsornak a címe a „Tiszta szex”, merthogy minden a ’szexről’ is szól igazából: bármilyen témához nyúl az ember, az valahogy kapcsolódik a szexhez. Az életünk, a munkánk, a férfi-nő kapcsolatunk, ha van, akkor azért, ha nincs, akkor azért. Olyan területe az életünknek, mint egy búvópatak: mindig ott van. És ha ez a terület jól működik, megjelenik az önbizalom, a jóérzés – ha nem jól működik, az azonnal kihat az életünkre. Nagyon érzékeny terület, olyan, mint a lakmuszpapír.” – fogalmaz a szakember a tervezett tematikáról. A műsort azzal a céllal indítják, hogy új nézőpontokat adjanak a hallgatóknak, és hogy a szexualitás témája befogadható, vállalható legyen a mindennapokban. Az adássorozat egy a témához kapcsolódó ’szótár’ bemutatásával indul.

Akiknek kérdései, felvetései vannak a témával kapcsolatban, a tisztaszexradiomusor@gmail.com e-mail címre küldhetik el azokat.  

A műsorajánló televíziós beszélgetést a https://www.youtube.com/watch?v=OubDrLDpAPk oldalon lehet megnézni.

 


Szöveg: Fraller Ildkó


 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2021 Június
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.