Játsszon velünk az elektromos rollerért!

2021.09.13. 09:52
KÖZLEMÉNY - 2021. szeptember 13. (hétfő) 
 
 
 
 
 
 

Harmadik alkalommal szervezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényt, amelynek keretében az érdeklődők a Várkörút–Rákóczi utca lezárt szakaszán ki is próbálhatják a kiállított autókat. A szeptember 26-i eseményhez ebben az évben többfordulós nyereményjáték kapcsolódik, amelynek fődíja egy értékes elektromos roller. A játék szeptember 16-án kezdődik.


A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Európai Mobilitási Héthez, azon belül a szeptember 26., vasárnap tartandó Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényhez kapcsolódva több fordulóból álló nyereményjátékot hirdet, korosztályi megkötés nélkül.

A játék fődíja az Esegway World Kft. és az Innoplace Kft. közös felajánlása, egy elektromos roller, amelynek elnyeréséhez a játék valamennyi fordulójában részt kell venni, minden feladatot meg kell oldani ahhoz, hogy a játékosnak esélye legyen megnyerni a rollert.

Az első négy forduló online feladványai a www.fehervariprogram.hu honlapra, illetve annak Facebook-oldalára kerülnek fel szeptember 16–22. között. A megoldásokat szeptember 23., csütörtök 12.00 óráig várják a szervezők az egyes feladatokban megadott módon. A feladatok között lesz online kvíz, amelynek kérdései az elektromos közlekedéshez kapcsolódnak, el kell olvasni egy, a témával foglalkozó ismeretterjesztő cikket, válaszolni kell a rendezvénnyel kapcsolatos kérdésre, és meg kell válaszolni egy olyan feladványt is, amelynek megoldásáról fotót is várnak a szervezők.

A játék utolsó fordulóját szeptember 26-án, vasárnap rendezik a Menő jövő – Elektromos járművek napja keretében. Erre az alkalomra már csak azok a játékosok kapnak meghívót, akik az előző négy fordulóban részt vettek, a feladványokat jól oldották meg.

Az utolsó feladaton való részvétel technikai feltétele, hogy a játékosok rendelkezzenek a Quizizz alkalmazás kezelésére alkalmas okos mobiltelefonnal vagy mobileszközzel, ezeken legyen telepítve az applikáció. A játékhoz működő internetkapcsolat is szükséges. A Quizizz játékban a résztvevők csak azzal az e-mail címmel regisztrálhatnak, amelyet a korábbi fordulókban is használtak!

A játékról a www.fehervariprogram.hu/e-roller oldalon találnak részletes információt, felhívást.

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2021 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.