Utazz a szimfonikusokkal A szerelem hullámhosszán!

2024.02.12. 13:30
KÖZLEMÉNY - 2024. február 12. (hétfő) 
Valentin-napi koncert: romantikus dallamok klasszikus köntösben. 
 
 
 
 
 
Nemcsak a szerelmesek számára ígér mesés estét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Valentin-napi koncertje, hanem mindenkinek, aki szereti a régi klasszikusokat, az örökzöld slágereket, a romantikus filmzenéket. Február 14-én a Vörösmarty Színházba várja az ARSO mindazokat, akik velük szeretnének utazni A szerelem hullámhosszán.


Az örökzöld slágerek és a szerelmes dallamok könnyed-klasszikus köntöséről az Alba Regia Szimfonikus Zenekar gondoskodik Ruff Tamás vezényletével. A fehérvári szimfonikusokhoz ezúttal olyan sztárparádé csatlakozik, mint Fehér Adrienn, Füredi Nikolett, Jónás Andrea, Kovács Áron, Rezsnyák Róbert és Szomor György.

A romantikához mi más is kellhet még, mint egy szál rózsa, egy pohár pezsgő, és igény szerint egy kellemes vacsora egy meghitt helyen. Ez utóbbiról a Színház Kávézója gondoskodik, a menüben pedig garantáltan senki nem fog csalódni. De ez az este nemcsak a szerelmesek számára ígérkezik felejthetetlennek, így mindenkit szeretettel várnak az ARSO muzsikusai és vendégei. A műsor fantasztikusnak ígérkezik: a hazaiak közül Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati és Máté Péter legszebb szerelmes dalai fognak felcsendülni. Sőt, aki hallotta már Andrea Bocellit Céline Dionnal énekelni, az sejtheti, hogy még mi minden várhat rá ezen csodás estén. Még akár James Bond és maga a Hegylakó is meglátogathatja a koncertet.

Aki szeretné a romantikus dallamokat klasszikus köntösben meghallgatni, annak ott a helye A szerelem hullámhosszán című koncerten, amely február 14-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik a Vörösmarty Színházban.


Részletek az alábbi linken olvashatóak
https://arso.hu/events/valentin-napi-koncert/

 

 


Szöveg: 

Fejér-Ardélyi Teréz, ARSO 

 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2024 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.