Félpályás útlezárás hétfőtől a Nyitrai – Fiskális csomópontban

2017.06.16. 13:08
KÖZLEMÉNY - 2017. június 16. (péntek)
A 25-ös busz terelőútvonalon fog közlekedni 
  

 

 

Csőtörést követő burkolat-helyreállítási munkálatok miatt a jövő hét elején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek a Fiskális út és a Nyitrai út csomópontjában. A bevezetésre kerülő félpályás útlezárás miatt a 25-ös helyi buszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A korlátozások a WAZE applikáción keresztül is letölthetők. Az utazóközönség megértését kérjük!

  

Csőtörés volt nemrég a Nyitrai út - Fiskális út csomópontjában. A helyreállítási munkálatok jövő hét elején megkezdődnek, így június 19-én, hétfőn 08.00 órától június 22-én, csütörtökön 04.30 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani a kereszteződésben. Félpályás útlezárás kerül bevezetésre mind a Fiskális, mind a Nyitrai út egy rövid szakaszán. Így a forgalom váltakozó irányban tud majd haladni, a kihelyezésre kerülő közlekedési táblák alapján. 

Az arra közlekedő helyi autóbuszjáratok vonatkozásában azonban módosulásra kerül sor. A 25-ös helyi autóbuszjárat a fenti napokon, a 24-es helyi autóbuszjárat útvonalán, a Pozsonyi út – Zsolnai út terelőútvonalon, a Zsolnai úti buszfordulóig fog közlekedni. 

A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás a WAZE oldalra is feltöltésre kerül, így az applikáción keresztül letölthető. Kérjük mind a gépjárművezetők, mind a közösségi közlekedést igénybevevők türelmét, és megértését! 

                                               


 

 

Szöveg: Kész-Varga Mónika

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
30
31
     
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.