Bajnok az Alba Fehérvár!

2017.06.18. 23:39
KÖZLEMÉNY ÉS MEGHÍVÓ - 2017. június 18. (vasárnap)
Közös ünneplésre várnak mindenkit a Belvárosba. 
 
 
 

Bajnoki címmel zárta a 2016/17-es évadot az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata. Izgalmas véghajrában, az ötödik mérkőzésen harcolta ki a győzelmet a csapat. Hazai pályán zajlott a küzdelem, amelyen ötödik bajnoki címét elnyerte az együttes, és a napot a fehérvári hagyományoknak megfelelően közös ünneplés zárja.

Mindenkit szeretettel várnak a Városház térre - ahová éjfél után érkezik a bajnokcsapat -, hogy megköszönjék a szezonban nyújtott teljesítményt, és a Bajnokok Városának nevét öregbítő aranyérmet közösen ünnepeljék a szurkolók a csapattagokkal és a sportvezetőkkel.

Székesfehérvár Önkormányzata gratulál a győztes Alba Fehérvárnak, valamint az ezüstérmes Szombathely csapatának, és sok szeretettel hív minden Alba Fehérvár-szurkolót a Városház térre!
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
30
31
     
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.