Kölyökgólya nyílt napot szervez a Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola

2017.07.12. 11:04
KÖZLEMÉNY - 2017. július 12. (szerda) 
Szombaton a Koronás Parkba várják az érdeklődőket.  
 
 
 
 
 
 
Érdekes számítógépes és ügyességi játékokkal, zenei programmal tarkított Kölyökgólya nyílt napot szervez a Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola szombaton délelőtt a Koronás Parkban. A programra szeretettel várják azokat az iskolakezdés előtt álló gyerekeket és szüleiket, akik szívesen megismerkednek az alternatív intézményben alkalmazott módszerekkel.

A Kölyökgólya nyílt nap július 15-én, szombaton 10.00 órakor kezdődik a Koronás Parkban. A programot iskolakezdés előtt álló, 6-7 éves gyerekeknek szervezik.

A Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola alternatív intézmény, ahol az alapkompetenciák mellett előtérbe helyezik az angol nyelv és az informatika korszerű módszerek szerinti oktatását is, így készítve fel a gyerekeket a jövő idegen nyelvi és digitális tudás iránti szükségleteire. A cél nem a lexikális tudás elsajátítása, hanem a kreatív és kritikus gondolkodás megalapozása és alkalmazása. A diákok érdeklődését számítógép- és robotprogramozással keltik fel és már az első osztályban elkezdik azt játékos keretek között oktatni.  A mindennapos testnevelést jóga oktatással, később táncművészeti foglalkozással egészítik ki, fejlesztve a gyerekek társas kapcsolatait és a mozgáskultúráját Az iskola nagy hangsúlyt helyez arra is, hogy élő, a mindennapi munkába azonnali betekintést engedő kapcsolatot ápoljon a szülőkkel.

Székesfehérvár új általános iskolája a maga nemében egyedülálló és úttörő a magyarországi oktatási rendszerben. A Digitális Tudás Iskolája Általános Iskola szeretettel vár minden érdeklődő gyermeket és szüleit a szombati nyílt napjára!

Az intézmény honlapja:
http://cyberschl.weebly.com/


 

Szöveg: Havasi Tímea
 

 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.