Még kaphatóak jegyek a nyári színház jövő heti előadásaira

2017.07.13. 15:09
KÖZLEMÉNY - 2017. július 13. (csütörtök) 
A belépőket a színházban, a belvárosi pavilonban és a helyszínen is meg lehet venni.
 
 
 
 
 
Július 16-án, vasárnap mutatják be a fehérvári nyári színház keretében „A hülyéje” című bohózatot. A darabnak jövő héten három további előadása lesz, melyekre még lehet jegyeket vásárolni több helyszínen.

Új helyre költöznek idén a fehérvári nyári színház előadásai. A Pelikán udvar helyett ezúttal a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ Kultúrudvarában mutatják be július 16-án, vasárnap Georges Feydeau „A hülyéje” című bohózatát. A félrelépések, félrenézések, félreértések és rajtaütések sorozatát felvonultató vígjáték Hamvai Kornél nyelvi humorban bővelkedő fordításának felhasználásával készül. A főbb szerepekben Egyed Attilát, Varga Gabriellát, Andrássy Mátét, Keller Jánost láthatja a közönség.

A darab július 18-i, keddi és 20-i, csütörtöki bemutatójára szép számmal kaphatóak még jegyek, illetve a július 21-i, pénteki előadásra is van néhány szabad hely. A belépőket a Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Városház téri jegyértékesítő pavilonban, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban, illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen lehet megvásárolni.

Szöveg: Havasi Tímea
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.