Két héten belül kezdődik az aszfaltozás

2017.07.14. 09:58
KÖZLEMÉNY - 2017. július 14. (péntek)
A Királykút lakónegyedben élők türelmét kéri a képviselő. 
 
 
 
Földi Zoltán önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint két héten belül megkezdik a Királykút lakónegyed belső, nagy parkolójának aszfaltozását. 


Több megkeresés érkezett Földi Zoltánhoz az elmúlt időszakban a Királykút lakónegyedben tervezett fejlesztéssel kapcsolatban. Az előkészítő egyeztetések lezajlottak, nincs akadálya a munka elindításának – tájékoztatja ezúton is a területen élőket a 10. számú választókörzet önkormányzati képviselője.

A Királykút lakónegyed belső, nagy parkolójának aszfaltozása két héten belül megkezdődik. Július 17-én, hétfőn kifüggesztik a lépcsőházakban a pontos részletekről szóló ismertetőt is. A képviselő örül, hogy ez a fontos városrészi beruházás megvalósulhat és kéri a lakosság türelmét a kivitelezés idejére. 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.