Csőtörés a Zichy ligetnél

2017.09.13. 08:16
KÖZLEMÉNY - 2017. szeptember 13. (szerda)
Már dolgoznak a szakemberek, mindenki türelmét kérik.  Galéria
 
 
 
 
A város egyik ívóvíz-főnyomóvezetéke tört el, emiatt a Zichy liget melletti területeket elöntötte a víz. A szakemberek már dolgoznak a hiba kijavításán, addig időszakosan szünetelhet a vízellátás a környéken, mindenki türelmét kérik!


Egy 400 mm átmérőjű ivóvíz-főnyomóvezetéknél keletkezett csőtörés a reggeli órákban a Zichy ligetnél. Emiatt a környéken több útszakaszt elöntött a víz, néhol a vízellátás is szünetel, de a Fejérvíz szakemberei már megkezdték a hiba elhárítását.

A közterület-felügyelet térfigyelő kamerái által rögzített képeken is látszik, hogy nagy terület van víz alatt, így a szakemberek a környező aknák kiürítésével kezdték meg a munkát, hogy megállapíthassák a csőtörés pontos helyét.

A város egyik főellátó vezetékéről van szó, emiatt már a reggeli órákban is több helyen a víznyomás csökkenését lehetett érezni a városban. Várhatóan délutánra sikerül helyreállítani a hibás csőszakaszt, addig a környéken időszakosan a vízellátás szünetelhet. Mindenki megértését kérik!


A kamerák által rögzített fotók letölthetőek a Galériából!


Szöveg: Stettler Zsuzsanna

 

 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.