Adventi program családoknak a Vörösmarty Színházban

2017.12.06. 13:27
KÖZLEMÉNY - 2017. december 6. (szerda) 
Mesejáték, gyertyagyújtás, nyereményjáték és adománygyűjtés.  
 
 
 
 
 
A családok számára szervez adventi programot december 17-én, vasárnap  a Vörösmarty Színház. A vendégeket a teátrum kávézójába várják, ahol lesz mesejáték, kézműves foglalkozás, tánc, közös gyertyagyújtás, adománygyűjtés és nyereményjáték.

Program:

14:00 óra – Hópehely hercegnő című mesejáték. (Az előadás ingyenesen megtekinthető, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a jatek@vorosmartyszinhaz.hu e-mail címen lehet.)

15:00 óra – Kerkay Rita és Németh Mariann kézműves foglalkozása. Karácsonyi mécsestartó-, képeslap- és karácsonyfadísz-készítés. A résztvevőktől kérik, hogy hozzanak magukkal befőttesüveget.

17:00 óra – Megadance táncegyüttes karácsonyi műsora

18:00 óra – Közös gyertyagyújtás

18:10 – Nyereménysorsolás. Ékszert sorsolnak ki azon jegyvásárlók között, akik a Pletykák, az Anconai szerelmesek vagy A rajongók című előadások valamely decemberi vagy januári időpontjára váltottak jegyet.

A nap folyamán a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat számára gyűjtenek adományokat a színház előcsarnokában. A családok hozhatnak ajándékként mesekönyveket, kézműves kellékeket, például festékeket, színes ceruzákat, gyöngyöket, gyurmát, valamint társas-, kártya-, és készségfejlesztő játékokat, labdákat, sporteszközöket, illatszereket, és édességeket.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
28
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.