Két helyen is változik a forgalmi rend a városban

2017.12.06. 17:27
KÖZLEMÉNY - 2017. december 6. (szerda)
A Börgöndi úton és az Országzászló térnél kell figyelniük a közlekedőknek. 
 
 
 
 
A városban két helyen is változik a forgalmi rend. Holnaptól az eredeti útvonalon közlekednek az autóbuszok a Börgöndi úton: az áteresz átépítése miatt lezárt útszakasz a mai naptól járható. Péntektől a Bástya, a Basa és a Rózsa utca az eredeti rendnek megfelelően a Várkörút – Országzászló tér útvonalon közelíthető meg, illetve hagyható el gépjárművel.  A változások miatt kérik a közlekedők figyelmét!


A Börgöndi út lezárása miatt terelőútvonalon közlekedő autóbuszjáratok december 7-én, csütörtökön 8 órától az eredeti útvonalon közlekednek.  A Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó áteresz-átépítés miatt lezárt útszakaszt ma adták át a forgalomnak.

December 8-án, pénteken megváltozik a Bástya, a Basa és a Rózsa utcánál a forgalmi rend: az eredeti forgalmi rendnek megfelelően a Várkörút – Országzászló tér útvonalon keresztül  lehet megközelíteni és elhagyni az említett utcákat.

A változások miatt kérik a közlekedők figyelmét!

Szöveg: Fraller Ildikó
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
28
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.