Pénteken délután rendezik az Állatok Karácsonyát

2017.12.07. 10:52
KÖZLEMÉNY - 2017. december 7. (csütörtök) 
A gyermektagozat műsora után lesz közös fadíszítés, játék és ajándékozás.
 
 
 
 
 
Pénteken 14.00 órai kezdettel rendezi hagyományos ünnepségét, az Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ezzel a programmal zárul a menhely 25 éves fennállása alkalmából szervezett egész éves rendezvénysorozat.  Az ünnepi műsorban szerepelnek a HEROSZ Gyermektagozatának tagjai, ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés és játék. Az állatotthon hálásan fogadja a jószívű állatbarátok adományait.

Az Állatok Karácsonya a Fehérvári Állatotthon hagyományos, hosszú évekre visszatekintő ünnepi eseménye, melyet ezúttal december 8-án, pénteken 14.00 órai kezdettel rendeznek a Takarodó út 5. szám alatt. A HEROSZ Gyermektagozatának tagjai közül műsort adnak a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, illetve a Zentai Úti Általános Iskola tanuló, majd lesz közös karácsonyfa-díszítés, sok játék és ismerkedés a gondozott állatokkal.

A résztvevők a program idején, illetve a karácsonyi-újévi ünnepek alatt is átnyújthatják az állatoknak szánt adományaikat, melyeket nagy szeretettel és hálával fogadnak a menhelyen. Igen nagy szükség van kutya- és macskakonzervekre felnőtt és kölyök állatoknak egyaránt, etető és itató edényekre, műanyag fekhelyekre, meleg ruhaneműkre, takarókra, törölközőkre és egyéb állatfelszerelésekre, táplálékokra.


A menhely az ünnepek alatt is minden nap nyitva tart 14.00 és 16.30 óra között.

A részletes program és a plakát letölthető a
Fehérvári Állatotthon honlapjáról.

–    Vége –Szöveg:
Havasi Tímea
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
28
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.