Április 8-án lesznek az országgyűlési választások

2018.01.11. 13:44
KÖZLEMÉNY - 2018. január 11. (csütörtök)
 
 
 
 
Április 8-ra tűzte ki az országgyűlési választás időpontját Áder János köztársasági elnök. Ennek kapcsán Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán a választási kampánnyal kapcsolatban arra kérte a politikai pártok szereplőit, majdani jelöltjeit, hogy egymás személyét, meggyőződését tiszteletben tartva, a város köznyugalmát megőrizve mondják el elképzeléseiket országról, városról.


Dr. Cser-Palkovics András polgármester a következőket írta közösségi oldalán: „Áder János köztársasági elnök április 8. napjára kitűzte az országgyűlési választások időpontját. Egy demokrácia alapja a választás lehetősége, amihez szervesen hozzátartozik a kampány. Természetes, hogy ebben az időszakban erőteljes politikai tevékenység zajlik, politikai reklámokkal és vitákkal. Székesfehérvár polgármestereként arra kérem a választásokon induló politikai pártokat, a majdani képviselőjelölteket, a pártok szimpatizánsait, hogy egymás személyét, meggyőződését tiszteletben tartva, a város köznyugalmát megőrizve mondják el elképzeléseiket országról, városról. Ne felejtsük el, hogy sok dologban lehet eltérő véleményünk, de nem csupán azt érdemes keresni, ami szétválaszt bennünket, hanem azt is, ami összeköt. Székesfehérvár a mi városunk. A közös otthonunk most és április 8. után is.”


                                                                                      - Vége -
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Október
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
28
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.