Közös éneklés és daltanulás

2019.07.12. 08:33
KÖZLEMÉNY - 2019. július 12. (péntek)
A legismertebb operettdallamok csendülnek fel a Városház téren
 
 
 
 
 
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg első alkalommal július 26-28-a között a Királyi Operett Napokat Székesfehérváron. A Feketehegy-Szárazréti Közösség Központ szabadtéri színpadán Királyi Operett Gála, a Bob herceg, valamint a Sybill operett látható és hallható majd. Az előadások előtt és után zenés-táncos műsorral, kabaréval ígérnek könnyed nyáresti szórakozást a szervezők. Az operett napok felvezető programjaként július 13-án és július 20-án, szombaton a Városház téren csendülnek fel a kedvenc operettslágerek, amelyeket a közönség együtt énekelhet a zenés műfajban is jól ismert színészekkel.
 
A Királyi Operett Napokat július 26-28-a között rendezik meg első alkalommal. A háromnapos fesztivál felvezető programjaként közös énekléssel, daltanulással is várják a műfaj kedvelőit a Belvárosba, az Országalmához.
 
Július 13-án, szombaton 19 órától Váradi Eszter Sárával és Keller Jánossal, míg július 20-án, szombaton Füredi Nikolettel és Keller Jánossal lehetőség nyílik arra, hogy együtt énekeljék a legnagyobb operettslágereket.
 
A Királyi Operett Napok részletes programjáról kiadott előzetes közlemény az alábbi linken olvasható: https://www.okkfehervar.hu/index.php?pg=news_1_12964
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
25
27
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.